Rüyada bir çeşmeden abdest almak

Rüyada bir çeşmeden abdest almak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli konumda olan kişiler sizinle aynı görüşte olmasa da, aslında doğru gören siz olabilirsiniz.

Rüyada çeşmede abdest almak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak ileriye gideceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, geçim derdi çekeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına yorulur.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir sürü çeşme görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeye gitmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top