Rüyada bir insanı kilo almış görmek

Rüyada bir insanı kilo almış görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı kilo almış gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işarettir.

Rüyada birini kilo almış görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kilo almış görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işyerini kapatacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kilo almış görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilo almış erkek görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok kilo almış görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini çok kilo almış görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top