Rüyada bir kadınla aldatılmak

Rüyada bir kadınla aldatılmak elini attığı her işi yerine getireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, borçlarını bitireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla aldatılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Rüyada başka kadınla aldatılmak bundan da son derece mutlu olacağına, hayatına bakacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada bir kadınla aldatılmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kırgınların barışacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından aldatılmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bazen de rahat geçeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kadının kocasını aldattığını görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada kocasını aldatan kadın görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada kadının kocasını aldatmasını görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının aldattığını görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top