Rüyada bir sürü defter görmek

Rüyada bir sürü defter görmek ona özlemle sarılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü defter gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir sürü defter görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret eder.

Rüyada yazılı defter görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işarettir.

Rüyada deftere imza atmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk defter görmek geçim sıkıntısının biteceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karar defteri görmek kişinin kazancının çoğalacağına, hastalıklarından kurtulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada hesap defteri görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada temiz defter görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top