Rüyada bir yakınının boşandığını görmek

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, karasızlık yaşayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının boşandığını gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada yakınının boşandığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakının boşandığını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden birinin boşandığını görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada evlenmek boşanmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada bir ailenin boşandığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada boşandığın eşini görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top