Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, geçecek güzel bir ömre, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tutmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada gece gökkuşağı görmek yanlışlara düşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top