Rüyada birinden boncuk almak

Rüyada birinden boncuk almak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden boncuk almak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu takip etmesini istediğiniz kişiler konusunda sizi desteklemesini istediğiniz bir kişiyi etkilemeniz gerekebilir.

Rüyada boncuk işlemek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, onlara hocalık edeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk yutmak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada boncuk kolye hediye almak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli boncuk toplamak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli boncuk görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta boncuk görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Rüyada dizili boncuk görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top