Rüyada tahta boncuk görmek

Rüyada tahta boncuk görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tahta boncuk gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Rüyada tahta boncuk görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalettir.

Rüyada boncuk işlemek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet eder.

Rüyada takı boncuk görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, şansın önünün kesileceğine rivayet eder.

Rüyada saça boncuk takmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına yorulur.

Rüyada tesbih boncuğu görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk satın almak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top