Rüyada birine silah vermek

Rüyada birine silah vermek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, önünün açık olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bolluk ve bereketin artacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada birine silah vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada kendi silahını görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini silahla kovalamak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada silaha bakmak kalp kıracağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada polise silah yakalatmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş altında kalmak deşarj olacağına, adını herkese duyuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada silah insanlar görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı insanlar görmek tabiri caizse can bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top