Rüyada birine tırnak geçirmek

Rüyada birine tırnak geçirmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birine tırnak geçirmek gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada birine tırnak geçirmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada camiye geç kalmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp krizi geçiren birini görmek hayatının güzelleşeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada otobüse geç kalmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, cebinin para göreceğine rivayet eder.

Rüyada babanın kalp krizi geçirdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada felç geçirdiğini görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top