Rüyada birine turşu verdiğini görmek

Rüyada birine turşu verdiğini görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kar elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birine turşu verdiğini gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada birine turşu verdiğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin turşu verdiğini görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada turşu satmak büyük bir yenilgi alacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşu dağıtmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm turşusu görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada turşu şişesi görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulur.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada turşu ekmek yemek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gözyaşı döküleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top