Rüyada birinin uzvunu görmek

Rüyada birinin uzvunu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin uzvunu gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada uzanarak namaz kılmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada bayan uzvu görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birini uzanırken görmek zararlarını telafi edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakal uzattığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sigara uzatıldığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçını uzattığını görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top