Rüyada birinin elinde saat görmek

Rüyada birinin elinde saat görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kazancın katlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinde saat gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada el saati görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde saat görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada kalpli saat görmek kızgınlıkların geçeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına inanılır.

Rüyada renkli saat görmek çok yorulacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada saat kulesi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın renginde kol saati görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top