Rüyada birinin silahla vurulmak

Rüyada birinin silahla vurulmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, giderlerin artış göstereceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ölmemek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada silah la vurulmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek ne yapacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalettir.

Rüyada silahla kolundan vurulmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top