Rüyada boncuk taş görmek

Rüyada boncuk taş görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret eder.

Rüyada boncuk taş gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Rüyada taş boncuk görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk taş görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Rüyada elinde boncuk görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuktan takılar görmek uygulayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top