Rüyada boncuk vermek

Rüyada boncuk vermek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, zorlukların artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine rivayet eder.

Rüyada boncuk vermek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada boncuklu terlik görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada beyaz boncuklu kolye görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk toplamak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, huzur bulacağına, iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu taç görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinden boncuk almak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada boncuklu elbise giymek maddi konularda kayıplar olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada pembe renk boncuk görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sevinçli ve güzel günler göreceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top