Rüyada boynunu mor görmek

Rüyada boynunu mor görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Rüyada boynunu mor gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada boynunda morluk görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada boynunu morarmış görmek çok hayır duası alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boynunu mor görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını boynundan öpmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu asker görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini uzun boylu görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini uzun boylu görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top