Rüyada bulanık ayna görmek

Rüyada bulanık ayna görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık ayna gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Rüyada bulanık ayna görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık denizden çıkmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, güzelliklere rast gelineceğine yorulur.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık hava görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek batıl amele, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlar altında ezileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, malının artmasını sağlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top