Rüyada bulgur ıslatmak

Rüyada bulgur ıslatmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, düşmanların barışacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, en yüksek makamlara oturacağına inanılır.

Rüyada bulgur ıslatmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada ıslanmış bulgur görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur ıslatmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yatağını ıslattığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut ıslatmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini ıslanmış görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kasasının daha çok para dolacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada yatağa ıslatmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hikmet sahibi olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top