Rüyada buluttan kalp görmek

Rüyada buluttan kalp görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada buluttan kalp gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada buluttan kalp görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu bulut görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bulutlar görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada bulutun üstünde oturmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah bulut görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, işlerin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutlu dağ görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top