Rüyada altın elma görmek

Rüyada altın elma görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok iyi şeylere, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine yorulmaktadır.

Rüyada altın elma gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Rüyada altın elma görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada elma ağacının altında oturmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, çok hayırlı şeylere, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada altın elma yemek mallarının eksileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına işarettir.

Rüyada çuval içinde elma görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada elma görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, daha fazla mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada küflü elma görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, makamının sarsılmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top