Rüyada büyü yapılmış birini görmek

Rüyada büyü yapılmış birini görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapılmış birini gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, ruhunun şifa bulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, elde bulunan imkânların artacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada büyü yapılmış birini görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top