Rüyada büyük nar görmek

Rüyada büyük nar görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çekilen acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük nar gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada büyük nar yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, koyu sohbetler edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Rüyada büyük nar görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, birçok iş teklifi alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nar ağacına çıkmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe nar görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olmamış nar görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada nar ekmek işlerinin duracağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada cennet narı görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada nar bölmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top