Rüyada büyümüş olmak

Rüyada büyümüş olmak ister istemez çok üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Rüyada büyümüş olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada büyü cin görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada büyü sihir görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına inanılır.

Rüyada büyü olduğunu görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada burnunu büyümüş görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına tabir olunur.

Rüyada büyü muska görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine büyü bozmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top