Rüyada çarpıldığını görmek

Rüyada çarpıldığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yanlış seçimler yapacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yeniden can bulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada çarpıldığını gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Rüyada annenin çarpıldığını görmek insanların hayranlığını kazanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarpıldığını görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Rüyada tuvalette çarpılmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada elektrik çarpıldığını görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada cine çarpılmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına delalettir.

Rüyada cinler tarafından çarpılmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda çarpılmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada arabasına çarpıldığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top