Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kısmetli bir işe atılmaya, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu bozulmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine inanılır.

Rüyada telefonu bozulmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu toplamak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada birine cep telefonu vermek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi zararını karşılayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top