Rüyada çirkin tırnak görmek

Rüyada çirkin tırnak görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, fakirleşeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, her zaman sevgi göreceğine delalettir.

Rüyada çirkin tırnak gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada çirkin tırnak görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, de elinin bollaşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını çirkin görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı çirkin görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı çirkin görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına delalettir.

Rüyada çirkin göz görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısını çirkin görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada çirkin insanlar görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, işlerin yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada birinin çirkin olduğunu görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top