Rüyada çocuğu öpmek

Rüyada çocuğu öpmek üzüleceğine, ağlayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, hileye, fesada bulaşacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada erkek çocuğu öpmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu öpmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu öpmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin çocuğu öpmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, zarar göreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada çocuğun elini öpmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğu öpmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top