Rüyada çok büyük güvercin görmek

Rüyada çok büyük güvercin görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük güvercin gördüyseniz:

  • Karar verebilmek için daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada büyük beyaz güvercin görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada büyük güvercin görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük güvercin görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin yıkamak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ters giden işlerin normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinden kaçmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada gri renk güvercin görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, fedakârlıklar yapacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada güvercine su vermek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top