Rüyada çok yüksekte oturmak

Rüyada çok yüksekte oturmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bekar ise evleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kafasının sakinleşeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çok yüksekte oturmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada yüksek merdivende oturmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Rüyada yükseğe oturmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tepede oturmak insanlara küsüleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek bir evde oturmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek dağda oturmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek duvarda oturmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, mallarının artacağına, yaşanan yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada yüksek binada oturmak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top