Rüyada çok yüksekten bakmak

Rüyada çok yüksekten bakmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yere bakmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yüksekten şehre bakmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak çok büyük mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Rüyada yükseklikten bakmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten insanlara bakmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top