Rüyada dağ faresi görmek

Rüyada dağ faresi görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, o kapıyı kapatacağına işaret eder.

Rüyada dağ faresi gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Rüyada dağ faresi görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik dağ görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada dağda su görmek büyük bir borcun altına gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dumanlı dağ görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağa kaçmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kar sağlayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada dağa ev yapmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağların patladığını görmek haneye dertlerin gireceğine , şifaya ve çarelere kavuşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top