Rüyada dağdan dağa atlamak

Rüyada dağdan dağa atlamak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, dayanışma içinde kalacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan dağa atlamak gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Rüyada dağın tepesinden atlamak kederlerinin son bulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan aşağı atlamak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada dağdan denize atlamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dağdan dağa atlamak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağlardan atlamak geçim sıkıntısının sona ereceğine, sayılacağına ve sevileceğine, işinde yükseleceğine inanılır.

Rüyada minareden atlamak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada camiden atlamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top