Rüyada deprem olacağını duymak

Rüyada deprem olacağını duymak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olacağını duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada deprem olacağını duymak hasretin biteceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerde deprem olduğunu duymak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada deprem duymak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada deprem haberi duymak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işarettir.

Rüyada depremde sallanmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada depremin olup bittiğini görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremle uyanmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top