Rüyada deprem olacağını sanmak

Rüyada deprem olacağını sanmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada deprem olacağını sanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Rüyada deprem olacağını sanmak zor günlerin yaşanacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu sanmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada kör olduğunu sanmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü sanmak çirkin iftiralara uğrayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kazancının da artacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada içki içtiğini sanmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada siyah sandik görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Rüyada annesinin öldüğünü sanmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top