Rüyada deprem ve yağmur görmek

Rüyada deprem ve yağmur görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ona şifa olmayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada deprem ve yağmur gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Rüyada deprem ve yağmur görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur ve deprem görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, gururlu bir hayat süreceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kazancın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem ve sel görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, dertlerine derman bulacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada deprem kaçmak zarar verici olaylar yaşanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalettir.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top