Rüyada depremi yasamak

Rüyada depremi yasamak elindekini de bitireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, masa başı bir işe gireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremi yasamak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada depremi yasamak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayna yasamak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olacağını beklemek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayır vereceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada depremde kalmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, evlerin ayrılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top