Rüyada doktor gitmek

Rüyada doktor gitmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yeni bir ev alınacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktor gitmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada doktor gitmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada diş doktoruna gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada doktoruna gitmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada kadın doktoruna gitmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret eder.

Rüyada doktorun evine gitmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet eder.

Rüyada göz doktoruna gitmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada kalp doktoruna gitmek iyiliğe kavuşacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top