Rüyada duvardan geçmek

Rüyada duvardan geçmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada duvardan geçmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işarettir.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada duvar deliğinden geçmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada duvar arasından geçmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada iki duvar arasından geçmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarların içinden geçmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın içinden geçmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada duvarların arasından geçmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top