Rüyada duvarlardan geçmek

Rüyada duvarlardan geçmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, bereketli yağmurlara, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarlardan geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Rüyada duvar içinden geçmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üzerinden geçmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalettir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir duvardan geçmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada iki duvar arasından geçmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada duvardan geçmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına inanılır.

Rüyada dar duvardan geçmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top