Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, esenlik bulacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada el bileğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine alamet eder.

Rüyada el bileğinin koptuğunu görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada el bileğinde yara görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada el bileğini kesmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada el bileği görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada el bileğinin kırıldığını görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, birçok işin birlikte yapılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top