Rüyada elinde göz görmek

Rüyada elinde göz görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayal kırıklığına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, galibiyet kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Rüyada elinde göz gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada gözünü elinde görmek kendisi ile gururlanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalettir.

Rüyada gözünü eline almak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada el içinde göz görmek çok sevileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde göz görmek ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet eder.

Rüyada eline göz almak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada farklı göz görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini kaybetmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine inanılır.

Rüyada gözünü kaybetmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top