Rüyada elini boka sürmek

Rüyada elini boka sürmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini boka sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada elini boka sürmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada eline krem sürmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini kafaya sürmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye el sürmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, herkesin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada ellerine oje sürmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye el sürmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini pisliğe sürmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yeni işlere girişileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top