Rüyada ellerini kara görmek

Rüyada ellerini kara görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini kara gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada kara el görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına inanılır.

Rüyada ellerini kara görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada elleri kara olmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kara görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada eli yüzü kara görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çoluk çocuğa karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini kara görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara et yemek elin bollaşacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top