Rüyada ellerinin kirli olduğunu görmek

Rüyada ellerinin kirli olduğunu görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalet eder.

Rüyada ellerinin kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Rüyada kirli el öpmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli el görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli el yıkamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin kirlendiğini görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin kirli olduğunu görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin kirini temizlemek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada elinde kir görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada elinin kirlendiğini görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top