Rüyada erkek tarağı görmek

Rüyada erkek tarağı görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, adının fesada karışacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada erkek tarağı gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada erkek tarağı görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlı tarak görmek yeni başlangıçlar yapacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada mavi tarak görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz tarağı görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada plastik tarak görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taraktan saç temizlemek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada sık dişli tarak görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada hediye tarak almak yaşadığı yokluğun biteceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top