Rüyada eşinin ayağını görmek

Rüyada eşinin ayağını görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, insanlardan takdir toplayacağına, nahoş sözler işiteceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayağını gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak en küçük sorunda parlayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ayaklarını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin ayağını yıkamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin ayağını görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top