Rüyada eşinin karısını görmek

Rüyada eşinin karısını görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, gelişeceğine inanılır.

Rüyada eşinin karısını gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Rüyada eşinin karısını görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski eşin karısını görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin karısını görmek maddi imkânlarının azalacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada eski eşin yeni karısını görmek verilen emeklerin heba olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin eski karısını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski kocanın karısını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top