Rüyada eski satmak

Rüyada eski satmak maddi açıdan zarara uğranacağına, neşeleneceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski satmak gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada eski evini satmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada eski ev satmak belalı kimselerle karşılaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski satmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada eski giysi satmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları satmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı satmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, mutluluktan havalara uçacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işaret eder.

Rüyada eski eşyayı satmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok sevileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşya satmak huzur ve mutluluk bulacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top