Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek sabit geliri olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek rahmete vesile olacak gelişmelere, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top